Welkom

Bijna 9 jaar bak ik nu taarten (Hobbymatig)

Echter werd ik na een lange zoektocht wat ik wilde met mijn taarten (er mijn werk van maken misschien) in Oktober 2017 opeens ziek. Mijn hele wereld lag op zijn kop, van een actieve vrouw naar bank hangend Netflix kijken om de verveling de kop te bieden. Door een probleem werkte mijn nier nog maar 15% en mijn energie was helemaal weg.

Het duurde even voordat het probleem gevonden werd en nog langer voordat het verholpen kon worden i.v.m. wachtlijsten in Nederlandse ziekenhuizen. Na een telefoontje aan de verzekering ben ik uitgeweken naar Duitsland en daar ging alles een heeeeel stuk sneller.
Mijn lichaam deed er nu alleen iets langer over, maar inmiddels ben ik in febr. 2019 dan toch weer beter verklaard en ga ik nu echt merken dat er vooruitgang inzit.

Opnieuw kwam mijn hobby onder de loop.
Mijn werk als ZZP'er was ik kwijt, maar wilde eigenlijk niet alle boekhoud rompslomp van een uit de hand gelopen hobby ervoor terug krijgen. Het bakken is leuk, ook een stukje ontspanning, maar het moet ook leuk blijven.

De knoop is gehakt, ik blijf wel bakken, maar alleen als hobby.
Ik verdien er niets aan, gebruik de spullen van Taart voor Kids en wat er na aftrek van onkosten overblijft komt ook ten gunste van Taart voor Kids.
Zo houd ik plezier in mijn hobby en help er ook nog eens andere kinderen die het niet zo breed hebben thuis.

Win, win situatie!
M.v.g. Saskia

Geen opmerkingen: